Fizioterapie

Sanatatea dumneavoastra paseste mai bine cu noi !

De ce fizioterapie la domiciliu ?

Echipa noastra doreste sa raspunda cerintelor dumneavoastra de tratament si recuperarea de buna calitate la domiciliu,fara a va mai deplasa din confortul caminului dumneavoastra, fara a mai sta internati in spital, evitind riscul unor imbolnavirii secundare (covid, etc...).
Consultatiile si indicatiile terapeutice sint efectuate de medicii cu vasta experienta in patologia degenerativa osteo articulara (afectiuni ale coloanei vertebrale, coxartroze, gonartroze, leziuni ligamentare sau musculo tendinoase) cat si afectiuni pos traumatice sau post operatorii. Consultatia initiala de stabilire a diagnosticului si planului de tratament este GRATUITA si se efectueaza la domiciliu. Rezultatele noastre sunt sigure si durabile iar cei care ne trimit multumirii si incurajarii sunt o dovada a reusitei si profesionalismului nostru.

Pentru orice informatii sau programarii contactati-ne la tel. 0740013230

Programeaza acum o sedinta de fizioterapie la domiciliu !

Castigi timp evitand traficul aglomerat din oras, asteptarile pe holurile cabinetelor.

Pretul este similar cu cel de la cabinet, 60 lei/sedinta.

Este mai usor pentru persoanele greu deplasabile care au nevoie de insotitor.

Ce este fizioterapia?

Fizioterapia a devenit o parte vitală a recuperării și reabilitării, iar fizioterapeuții profesioniști pot fi un ajutor neprețuit în viața pacienților lor. Fizioterapia are foarte multe beneficii pentru persoanele de toate vârstele. Ea poate fi utilizată pentru a trata o serie de probleme medicale și leziuni. După ce au suferit o leziune sau se confruntă cu o problemă medicală, mulți oameni își pierd mobilitatea sau nu pot funcționa așa au fost înainte..

Fizioterapia folosește diverse exerciții și diferite tehnici de terapie pentru a îmbunătăți mobilitatea articulațiilor și pentru a reduce durerea. Unele dintre exercițiile și tratamentele care sunt utilizate în fizioterapie includ testarea cu ultrasunete, înregistrarea fizio și utilizarea curenților electrici pentru a stimula sănătatea mușchilor și articulațiilor.

Fizioterapia ajută la ameliorarea sau eliminarea durerii și poate preveni reapariția acesteia.

Fizioterapia poate ajuta la îmbunătățirea echilibrului pacienților cu accident vascular cerebral și le poate permite să-și îndeplinească toate rutinele zilnice normale, ar fi utilizarea băii, îmbrăcarea și urcarea și coborîrea scărilor.
Autohemotransfuzia majora sau minora prin prelevarea propriului sange venos si amestec cu o cantitate egala O3, urmat de reperfuzare are effect benefic in bolile autoimmune, afectiuni hepatice si efect anti imbatranire.

Insuflatiile rectale cu O3, datorita absorbtiei intestinale facile este indicat in bolile autoimmune si afectiunile hepatice, dar si cu effect anti imbatranire.

Am dotat cabinetul cu aparatul Combina Fizioterapie B T L

Caracteristici principale ale Combinei de Fizioterapie


sedinta de Fizioterapie la domiciliu in bucuresti

Fizioterapie la domiciliu in Bucuresti

Sedintele de fizioterapie se pot efectua la cabinet - Str. Dr. Leonte Anastasievici, Nr. 8, Sector 5 București sau la domiciliu.

Costul unei sedinte de fizioterapie la domiciliu este de 60 lei.

Pentru informatii, programari sunati la 0740 013 230 sau contactati-ne pe email: dsiderman2021@gmail.com.